2015-03-18

Wow.. jag är verkligen så dålig på att göra mig tid för bloggandet. 6 dagar sen sist. Och hur mycket som helst har hänt sedan dess!! Okej idag är det onsdag, i fredags skrevs säljkontraktet på min lägenhet vilket känns såååå skönt! Nej men på riktigt, otroligt skönt att den faktiskt blev såld till sist, hann ju bli rätt stressad och orolig att jag inte skulle hinna sälja den innan april eftersom vi såklart vill in i villan så snabbt som möjligt. 
Men nu är den såld och igår skrev vi under ett nytt tillträdesavtal, så den 2 april, om 2 veckor alltså flyttar vi till villa! Ååååh det är så häftigt!! Säger det till mackan hela tiden haha... att vi är så häftiga alltså hehe.
 
Annars då? På fredag blir det kryssning med ganska många släktingar, det ska bli kul att komma iväg lite efter denna vecka. Jobbar 12-timmars dagar på grund av inventering på jobbet.... wää. 
Igår fick vi iallafall baka äppelpaj till hela bataljonen eftersom det fanns så mycket äpplen kvar från förra veckans övning, wiiii :) svårt att hejda mig från att äta massa bara ouupsie...
 
Idag fick jag sluta lite tidigare så tog med mig själv ut på en 7.5km löprunda. Känns bra efter all paj..
Nu har jag inte hunnit laddat över nå nya bilder från telefonen så det blir inte roligare än någon kul bild som fanns sparad på datorn hahaha.
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp