Nytt år ny blogg

Tänkte börja blogga igen nu. 
Haha det här är typ min 12e blogg eller nått men yolo. Nu är det 2015 och att starta en ny blogg är för mig som att köpa en ny almanacka. Det är ju skitkul!! Man slänger den gamla och fyller den nya med allt man har framför sig :-) 
 
2015 hade inte kunnat börja bättre iallafall. 
Det började den 1 januari med att jag och blomman drog till Spanien i 10 dagar, resan blev verkligen jättebra. Började med att vi landade och förväntade oss en transferbuss som skulle ta oss till hotellet men istället har vi tydligen en privatchaufför som bär våra väskor och så får vi åka A8 till hotellet. Sen fick vi rummet precis vid dom uppvärmda poolerna osv osv. Allt blev bara skitbra helt enkelt.
 
Annars då? Första två veckorna på jobbet var inte kul alls, fick dock reda på att massa kul väntar mig denna vår. Mycket utbildningar och en del matlagning, ny chef osv. Känner mig fylld av förväntan!! 
Nu börjar man komma in i rutiner efter semestern iallafall så nu känner jag mig på hugget! Laddad inför en ny vecka med ADR-utbildning som startar imorrn, detta ska vara en ganska tung utbildning har jag hört så ska göra allt jag kan för att hålla mig vaken. 
Om två veckor drar lastbilsutb igång, det blir nahaajs.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp