2015-04-11

Snart en månad sedan senaste uppdateringen. Det är för dåligt!! Men livet går verkligen i 120 nu, så mycket som händer hela tiden så det är inte konstigt att jag inte hänger med??
 
Ska försöka hålla det ganska kort, vad jag gjort sedan senast... 
Under påskveckan var jag med jobbet till väddö, sprängde stockar och stenar, övade strid med sprängning inblandat i momentet (så himla kul!!) och varje middag under 3 dagar bjöds det på grillat från oss koksoldater. En riktigt trevlig vecka var det faktiskt. På torsdagen samma vecka (2a april) fick vi äntligen nycklarna till huset och lite kompisar hjälpte oss med flytten denna dag, det gick superbra allting!! men hela helgen stod både jag och marcus från kl tio på morgonen till kl tio på kvällen och bara tömde flyttkartonger samt försökte få lite ordning i hemmet. Under lördagen hann vi med en sväng till västerås, spontanshoppade en duschvägg på bauhaus.. vi ba "men kolla, det här vore ju snyggt i badrummet?!" och så blev det, väl hemma upptäckte vi att väggen vi ville ha duschväggen mot var det ju vattenledningar dragna.. men mackan löste det så himla bra genom att borra och slipa lite i själva väggfästet på glasväggen. Jag ska ta lite bilder senare på hela huset så ni får se hur vi bor nu :)
Under söndagen förra helgen kom Frida och sov över i gästrummet, då eldade vi massa i kaminen och drack mojitos! Vi bäddade ut min bäddsoffa som står framför kaminen och ba la oss där och jäste. Så skönt!
I måndags kom båda min och marcus familj ut hit och hälsade på, då fick dom träffa varandra för första gången och vi bjöd på fika :)
 
Sen har den här veckan flytit på med jobb och städning här hemma. Igår bjöd vi över vänner och hade lite förfest här innan några av oss sedan drog vidare till all in i Enköping. Det blev en kul kväll med en mexicana-pizza till fyllekäk innan vi betalade Stéen 200kr för att skjutsa hem oss. Vääärt eftersom taxi kostar 400 ;)
Idag har vi röjt i trädgården hela dagen, klippt ner häcken och fått massor av hjälp av vår granne Samir som verkar bry sig otroligt mycket om trädgård haha. Han hintade första gången vi hälsade på varandra om hur dålig förra ägaren av huset var på att sköta trädgården samt att han hade en bensindriven häcktrimmer vi kunde låna om vi ville ;) Så idag när vi skulle fråga om trimmern så följde han med oss ut och var jätteexhalterad och ville att vi skulle fälla ett träd också, vilket vi gjorde haha.. När vi hade hållt på i flera timmar och det började bli kallt ute så tackade han för hjälpen idag när det egentligen var vi som skulle tacka honom ju?! Haha.. aja bra granne det där :)
 
I torsdags kom förresten vår "loungemöbel" till altanen som vi hade beställt från rusta :) 
Så här får ni en bild på vår fina soffa på altan :) Skickade bilden till mamma precis innan våra vänner kom igår så det är därför det ser så dukat ut med snacks osv hahaha..
Sen lite blandade bilder från telefon bara sen senast..
 
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp